Koh Samui i Thailand | Med smukke tropekvinder

TM 01 2013 nu digitalt
Stor Download Rabat her:

Koh-Samui-rejsebrev

Søger du det eksotiske uden at føle dig overrendt som i Pattaya og Phuket? Så er Koh Samui et godt bud på en ferie fuld af billige varer og tropiske chicks.

Den lille thailandske tropeø i Siambugten er kendt og elsket af mange danskere. Specielt rygsækfolket har søgt mod Koh Samui siden de glade 70’ere, men selv om øens popularitet ikke synes at acceptere grænser, har den thailandske regering ikke udbygget den lille lufthavn, og dermed er det ikke muligt for de store europæiske luftfartsselskaber at flyve direkte til øen. Sagt med andre ord: Det kan godt være, turen hertil byder på en lille omvej, men du finder til gengæld ikke tårnhøje betonhoteller og titusindvis af larmende
turister. Stort set alle med destination mod Koh Samui flyves til Bangkok, hvor der skiftes
til mindre indenrigsmaskiner, som kan lande og lette på Samui. Når man nærmer sig
øen under indflyvningen, ses utallige bugter med krystalklart vand samt et nærmest
uendeligt palmetag, der strækker sig fra stranden og op i bjergene. Koh Samui blev formentlig først beboet for omkring 15 århundreder siden, sandsynligvis af fiskere fra den malaysiske halvø og det sydlige Kina. Øen var endnu uden veje indtil begyndelsen af 1970’erne, og den under 20 km lange tur fra den ene side af øen til den anden involverede en heldagstur gennem junglen.  Det var også  … Læs hele artiklen online her

Lækre Thaimodel Sandy fra Koh Samui

- Koh Samui kaldes ofte blot Samui. Øen ligger 700 kilometer syd for Bangkok og 80 kilometer fra østkysten. Her er 40.000 indbyggere, hvoraf 90 pct. er buddhister.

 

Daytona spring break: Fest og druk

TM 01 2013 nu digitalt
Stor Download Rabat her:

Daytona spring break de unge fester og drikker for fuld knald

Daytona i marts måned – dét er vildt! Op imod en halv million unge fester 24/7, hvilket betyder 14 dage med rekordhøj drukpromille, nul hæmninger og moralske tømmer- mænd. Såfremt de unge altså kan huske, hvad de har lavet..!

 

Hele det store poolområde foran Daytona Welcome Center er fyldt med studerende i badebukser og bikinier. Musikken tordner ud over området, og alle er i bevægelse til techno- og dancerytmerne. Der skænkes Miller fadøl i en lind strøm, og alt imens alkoholen begynder at virke, spotter personalet på stedet nogle at de smukkeste piger, som de får til at deltage i dagens første Miss Wet T-shirt konkurrence.

De første ti piger danser op på podiet under øredøvende klarsalver og tilråb. Shelly er den
første, der skal vise varen i dag. Hun er 21 år og kommer fra universitetet i Richmond. Allerede inden vandstrålerne rammer hendes krop, løfter hun op i sin T-shirt og blotter en barm, som tyngdekraften endnu ikke har revet så meget som en millimeter i.

nogne-piger-daytonaspringbreak

Sæson for one night-stands I Daytona er der masser af billige værelser og  studenter -venlige hoteller i hjertet af byen. De unge deltager i konkurrencer, hvor de kæmper
om gode præmier fra lokale sponsorer. Faktisk er de så attraktive, at de unge ofte går længere, end loven tillader, for at vinde dem. Ud over poolfesterne, der kører for fuld
udblæsning på alle hoteller hver eneste eftermiddag, afholder byen minimum én stor koncert – om dagen. Hele Florida koger, og spring break i marts måned er en meget speciel oplevelse, selv om man måske ikke er studerende. Der er jo intet, der forhindrer, at man kaster sig ud i festen sammen med de unge. Amerikanernes ellers så bornerte holdning .. Læs hele beretningen fra Daytona spring break online digitalt her

 

Hoben af halvnøgne unge er massiv. Alt koger under spring break

Bag om Daytona spring break
Amerikanerne holder spring break, som er de studerendes ferie, i marts/april hvert år. Præcis hvornår der er spring break på de amerikanske uddannelsessteder, afhænger af hellig- dagene. Mange steder planlægges den to ugers lange ferie i ugerne før eller efter påske. Fra slutningen af 2. Verdenskrig og til 1980’erne var Fort Lauderdale i Florida den foretrukne spring break-destination. Fra 1980 til 1989 lavede myndighederne her imidlertid så mange benspænd for de unge og deres fester, at det resulterede i en kold afklapsning: Antallet af collegestuderende i Fort Lauderdale faldt til 20.000 mod 350.000 året før. Mange af dem valgte i stedet det langt mere tolerante samfund i Daytona Beach, hvor der i 1990’erne var omkring 200.000 studerende. Ved årtusindskiftet rundede Daytona 500.000 spring break-besøgende.

Nudisme i Grækenland | Naturistguide

TM 01 2013 nu digitalt
Stor Download Rabat her:

Rejseguide om Nudistmuligheder i Grækenland
Rejseguide om Nudistmuligheder i Grækenland

Naturistguide : Det er skønt at have ferie, og for flere og flere er det endnu skønnere at holde den helt tekstilfri – blandt andet i nudistvenlige Grækenland.

På den græske ø Skiathos ligger Banana Beach, som egentlig består af to strande: Big Banana Beach og Small Banana Beach, også kaldet Spartacus Beach. Big Banana er, som navnet lyder, den største og især populær blandt yngre turister. Den er desuden kendt for at være nudiststrand.

Rigtig mange tager dog også til Paradise Beach på Mykonos, såfremt de kan lide nøgne ferieoplevelser. Øen er også kendt under navnet lille Ibiza og byder på gyldent sand, klart vand og smukke omgivelser. Er man inkarneret nudist, så kender man garanteret hotellet Vitromatis i byen Sfakia på sydkysten af Kreta. Her er et lille stykke strand, som udelukkende besøges af naturister. Man skal betale et mindre beløb for at bruge stranden, hvis man ikke er gæst på hotellet, men det er vel kun rimeligt, så man er garanteret en god oplevelse. Samtidig holder det useriøse nudister væk, så de, der virkelig er nudister ind til benet, kan nyde livsstilen uden “osere” tæ … Fortsæt denne nudistguide i bladet, online
til hutigt og billig download

nudist-greakenland1

 

Top- og bundløs badeferie – prøv nudisme det på en af de græske øer
For nudister er det her den eneste rigtige måde at holde ferie på

 

Den tyske avis Bild har lavet en oversigt over verdens ti bedste nudiststrande med sydfranske Cap d’Agde som en klar nummer ét. Nummer to på listen er den tyske ø Sild, der ligger syd for Rømø, og på tredjepladsen ligger Red Beach på den græske ø Santorini. Som nummer fire tikker Orient Beach på caribiske St. Martin ind, og nummer fem er Es Trenc på Mallorca. På sjettepladsen ligger den tyske ø Rügen, og så følger Skiathos i Grækenland, Saline Beach på St. Barth i Caribien og Paradise Beach på den græske party-ø Mykonos. Naturistcamping-pladsen Valalta Camp ved Rovinji i Kroatien er også på listen over steder værd at nyde det søde nudistliv.