Guide til Europas frækkeste nudiststrande

TM 01 2014 nu digitalt
Stor Download Rabat her:

nudiststrande-europa

EUROPAS 6 bedste nøgenstrande: Sex on the beach

EU har mange sexstjernede strande.Her kan du være nøgen og nyde livet sammen med andre frisindede naturist-turister.

Hvor ligger de bedste strande? Alle har en mening om det, mange skændes om, men ret beset er der ingen der ved det. For smag og behag er forskelligt fra individ til individ, så enig – det bliver man næppe. Vi har dog gjort os umage for at finde seks gode strande for frisindede mennesker, der har lyst til at bade nøgne, tage en drink, få god mad og i det hele taget nyde livet.

1. Playa de Maspalomas GRAN CANARIA, SPANIEN.
Klitterne i Maspalomas gør Gran Canaria til noget meget specielt. Det store område, hvor der er sand så vidt øjet rækker er et paradis for alle, der vil sole sig uden en trævl på kroppen. Det var i Maspalomas, jeg gjorde noget, jeg aldrig havde troet, jeg skulle gøre, og det var at tage alt mit tøj af og føle mig fuldstændig afslappet, fortæller Mette fra Aalborg. Jeg var lidt genert i et par minutter. Så slappede jeg af og nød det. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne have en samtale med en fremmed og være fuldstændig nøgen uden at føle det mærkeligt, men nu har jeg gjort det på flere ferier, og det er så naturligt. Hvis du ikke tror, at du kan tage alt tøjet af i  offent- lighed, så tro om igen. Prøv det! Stranden og klitterne i Maspalomas er noget af det mest karakteristiske ved Gran Canaria. Kontrasten er enorm. På den ene side finder man turistzonens utallige trøstesløse byggerier med sjælløse hoteller med små swimming-pools.  Og på den anden, sandklitternes uendelige overflade af gyldent sand til uforstyrret solbadning og hvad man ellers kan finde på.

naturist-fribadestrande

 

2. Little Banana Beach SKIATOS, GRÆKENLAND
Skiatos er en lille ø med mange særdeles gode strande. Men en af dem virker klart bedre end de andre. Det den lille bananstrand, der er som paradis på jorden. Stranden er skabt til nydelse. Den er smuk og man kan nemt gå lidt væk, hvis man trænger til at være helt for sig selv. Jeg kommer her hver sommer, fortæller Lilly fra Vejle. Her møder jeg mange søde mennesker og jeg kan lide, at vi alle kan gå rundt uden en trævl på kroppen, men bananstrandens største aktiv er den totale fred og ro, jeg finder her.

Mange charterturister har deres første oplevelser som naturister her på lille Banana Beach. Simpelthen fordi det føles så naturligt at smide badetøjet og nyde solen, stranden og vandet lige så nøgen, som da man blev født.

3. Playa Es Trenc, MALLORCA, SPANIEN

4. Paradise Beach, MYKONOS, GRÆKENLAND

5. Cap-d’Agde Naturist Village CAP-D’AGDE, FRANKRIG

6. Valalta Naturist Camp ROVINJ, KROATIEN

 

Paradice Beach på Mykonos i Grækenland er altid fyldt med nøgne mennesker. Mette fra Aalborg tager med veninderne til Maspalomas, hvor de soler sig helt nøgne.

Lilly fra Vejle holder altid sommerferie på ”Little Banana Beach” på Skiatos

Frække rejseminder fra Gran Canaria

TM 01 2014 nu digitalt
Stor Download Rabat her:

Læsernes egne frække rejseminder

Min kone Ella og jeg var fornylig en tur på Gran Canaria. Den første aften tilbragte vi i baren, hvor vi prøvede at omstille os til de nye forhold. Hele næste dag slappede vi af nede
ved stranden i Maspalomas. Først hen imod aften gik vi op på hotellet for at spise  aftens- mad. Mens vi gik, snakkede vi om at gå i byen om aftenen.

sex-rejseminder

 

Jeg fandt det pæne tøj frem, og Ella tilbragte en times tid ude på badeværelset med at gøre sig endnu smukkere. Midt i det hele hørte jeg, at hendes Lady shaver begyndte at brumme. Jeg gik ud for at se, hvad hun lavede. Hun var ved at barbere hårene af på benene. Hun havde kun små trusser på, så det var et meget fristende syn at se hende stå der, med det ene ben oppe på badekarskanten og lade barbermaskinen glide op og ned af det lange ben. Jeg krammede hende bagfra, og tilbød at fjerne eventuelle små hår mellem benene. Først var hun noget betænkelig, men da jeg lovede ikke at pille, satte hun sig på badekarskanten og tog trusserne af. Jeg satte mig på hug mellem hendes spredte ben, og så direkte op i hendes yndige mis. Så begyndte jeg forsigtigt at barbere alle hår væk, som slet ikke var der. Langsomt arbejdede jeg mig ind mod det »kriminelle« punkt, som jeg ikke
rørte ved, selvom jeg kunne se, at hun var godt liderlig.

Da vi var færdige og kommet i tøjet, drog vi forventningsfulde af sted. Jeg i mit nydelige dress, og Ella i sin ikke mindre nydelige sommerkjole, der var tækkelig forneden og vovet foroven – forstået på den måde, at den gik helt ned til knæene, men til gengæld var ganske overordentligt nedringet både for og bag. Kjolen er i øvrigt min favorit blandt alle hendes kjoler, fordi den smukt fremhæver hendes skønne bryster.

Vel ankommet til en meget flot natklub, startede vi med at skylle halsen godt og grundigt. Stemningen var en smule mat, men  efter et stykke tid, kom der mere gang i det. Vi dansede et par gange, men den larmende musik var ærlig talt for meget efter min smag, så jeg foretrak at sidde lidt mere roligt – i nærheden af baren – og beundre min dejlige kone på dansegulvet, som hun i øvrigt næsten ikke forlod! Når larmen blev for meget, gik jeg .. Denne frække beretning fortsættes naturligvis

Crazy Horse i Paris | Frækt og lækkert

TM 01 2014 nu digitalt
Stor Download Rabat her:

crazy-horse-show

Det er nok den mest berømte varieté i verden, og det er ikke uden grund. Her er nemlig masser af dejlige damer, show og underholdning i topklasse.

 

”Le Crazy Horse” eller bare ”Crazy Horse” fremkalder en sund nysgerrighed hos enhver normal mand. Det er kabareternes kabaret, det er Frankrigs førende erotiske teater, det er underholdning i en klasse helt for sig selv.

Og netop fordi showet er en blanding af verdens allersmukkeste piger og en erotisk underfundighed, der kun findes i Frankrig, så rammer det noget, man bare skal opleve.
Den 19. maj 1951 åbnede Alain Bernadin ”Le Crazy Horse” i Paris. Han var en avantgarde kunstner og lidenskabelig beundrer af kvinder. Lige efter krigen blev han fascineret af den amerikanske måde at iscenesætte underholdning på, nemlig at skabe et kunstnerisk show, hvor kvinder var i centrum.

crazy-horse-pigerne
I starten var hans show spækket med musikalske oplevelse og masser af humor, men efterhånden kom erotikken og kvindekroppen i total fokus. Og sådan er det i dag, hvor Crazy Horse har gennemgået en kæmpe ombygning, og nu har det allerypperste lyd og lys udstyr, man kan købe for penge. Stedet skal opleves, men det bliver ikke billigt. Du kan droppe forbi og få en plads i baren til € 85 eller også kan du bestille bord til en mindstepris på € 140 pr. person, hvilet er inklusive ½ flaske champagne pr. person. Den bette flaske rækker ikke langt og når du skal bestille mere, så skriv dig bag ørerne at champagnen ikke er den billigste, der kan købes i Paris, til gengæld er koreografien den bedste i verden og passer perfekt til musikken, der er komponeret af stedets egen komponist, som laver melodier inspireret af erotik og tidens populære kunstnere.

Vi har valgt at se det sene show, som starter 22.45. Spændingen er stor og pludselig er der en flok nøgne piger på scenen. De danser i perfekt takt, alle er lige store og sensationelt flotte. Lyset leger med deres fuldendte kroppe og ved hjælp af lysprikker, striber, firkanter og andre figurer skabes det mest fantastiske show, man kan forestille sig. Musikanlægget, som er Madonna værdigt, sætter i med fed soul. »Ladies and Gentlemen! Fortsættes …

 

 

Kelly Broke er en af de mange kendte modeller og skuespillere, der har optrådt på Crazy Horse.

Perfekte piger og fuldendt belysning – velkommen til Crazy Horse i Paris.